BALDRICH

video & photography

BENVINGUTS A LA MEVA WEB

RETRAT 

La fotografia de retrat és aquella que té com a objectiu principal captar la cara d'una persona, en gestos i expressions, posades o naturals. Pot ser de forma individual o en grup.


A més, poden tenir en compte la personalitat o sentir de la persona que retrata. Encara que sempre per tal que la imatge sigui com una representació fidel a l'original, com si es tractés d'un mirall.

ESPORTS

A la fotografia d'esports, l'instant és el que compta per fer una bona presa; la fotografia és com una màgia dins de l'esport que rau a poder capturar el moment que podria definir un esportista o fins i tot un esport.


El que és fonamental per a aquesta categoria haurà de ser conèixer l'esport i anar familiaritzant-se tant amb els participants que fins i tot potser es pot predir el següent moviment de l'atleta.

ARQUITECTURA

La fotografia d'arquitectura requereix un coneixement i una tècnica específics, el fotògraf depèn d'elements com la climatologia que no estan sota el seu control. 


La dependència de la llum ambient a la fotografia arquitectònica i la manca d'espai suficient per fer l'enquadrament a la fotografia d'interiors, que contingui tota l'estructura són situacions que el professional ha de donar solució.

NU I BOUDOIR

EVENTS

El boudoir és un tipus de fotografia femenina en llenceria on prima l'elegància i la sensualitat de la dona per sobre de tot.La línia és molt prima, han de ser fotos sensuals però no sexuals, per això l'elegància de la dona fotografiada i el bon criteri del fotògraf són essencials.


La fotografia de concerts reuneix una gran complexitat tècnica, ja que el fotògraf pràcticament no controla les condicions de l'ambient


tot això genera un repte apassionant des del punt de vista d'un servidor,


és a dir, el fotògraf de concerts és pràcticament un “caçador” que espera les condicions adequades per disparar, però no només això: ha de “caçar” imatges que impactin , sent encara més gran el repte.

COMERCIAL

Tenir fotografies de producte de qualitat és bàsic en qualsevol estratègia si pretenem vendre en una botiga física o en línia amb èxit.


Si preguntes a qualsevol especialista en disseny web, expert en màrqueting o, simplement, a qualsevol usuari, cadascú podrà donar-te valuoses respostes sobre per què és important fer una sessió de fotos per a la teva botiga en línia de la major qualitat possible.

Blanc i Negre

Actualment la fotografia en blanc i negre se segueix realitzant i les seves qualitats s'han mantingut com una categoria o gènere creatiu que expressa i despulla la nostàlgia pel passat


És una fotografia minimalista on el valor com a element plàstic compositiu despulla l'ànima de les formes. La seva importància rau en l'impacte que produeix a l'espectador, la gran vitalitat de comunicar una emoció i narrar un missatge.

La fotografia és l'art i la tècnica de capturar imatges mitjançant una càmera.


La fotografia és considerada un art degut a la seva capacitat per expressar idees i emocions mitjançant imatges visuals.


A diferència de la mera documentació d'un moment o un lloc, la fotografia artística busca capturar una perspectiva única i personal del món que ens envolta.


Això pot ser fet amb una varietat de dispositius, des de càmeres de cinema fins a telèfons intel·ligents.


La fotografia es fa servir en una àmplia varietat de camps, des de la publicitat i la bellesa fins a la investigació científica i la documentació històrica.


Els fotògrafs utilitzem diferents tècniques i enfocaments per crear imatges úniques i artístiques.


Hi ha molts estils i propòsits diferents de fotografia, des del retrat i el paisatge fins al periodisme i la fotografia de moda.


La fotografia és una manera poderosa de comunicar idees i emocions, i és una part important de la cultura i la història de la humanitat

© JOAN BALDRICH 2023 ALL RIGHTS RESERVED. 

Este sitio web utiliza cookies. Consulta nuestra política de privacidad para obtener más información.