BALDRICH

video & photography

BENVINGUTS A LA MEVA WEB

El vídeo és la eina més poderosa per promocionar qualsevol negoci o producte. Es una bona estratègia audiovisual, és molt important avui dia i és una inversió amb un ràpid retorn. 

Estic compromes per treballar al teu costat perquè el teu producte es vengui més, tingui més presència i sigui més fàcil d'entendre pels teus clients.

Si estàs pensant en renovar la teva imatge, donar un impuls a la teva marca o productes, estaré encantat de formar part de la teva estratègia corporativa. Et convido que em expliquis la teva necessitat.

QUE PUC FER…

ESDEVENIVENTS ONLINE 

STREAMING DE ESDEVENIVENTS EN VIU

PRODUCTORA AUDIOVISUAL

Fes que en les teves reunions o congrassos  puguin participar a distància tots els ponents i asistents de forma remota estalviant desplaçaments, despeses hoteleres i tot realitzat en temps real.

Posa el teu esdeveniment al mes alt nivell amb la retransmissió en directe a qualsevol part del mon. 

El mes alt nivell de producció per el teu projecte, Estudiaré les teves propostes per que gaudeixis del producte mes eficaç per les teves necesitats.

VÍDEOS CORPORATIUS 

DESENVOLUPAMENT DE WEBS

Reflexa el millor de la teva empresa seguint una estratégia marcada, enllairant la teva imatge i qualitat dels teus productes

puc ajudarte a crear la teva web per mostrar tot el potencial de la teva empresa amb les eines mes senxilles per que tu mateix la puguis actualizar

VÍDEOS FORMACIÓ Y WEBINAR

DOCUMENTALS

REALITZACIÓ DE PANTALLAS EN DIRECTE 

Preparo i realitzo els teus videos personalitzats i adequats per la formacio empreasarial dels teus empleats i a crear una estrategia webinar. 

COM HO FAIG…

Vui plasmar la realitat, explicar históries reals i situacions que han passat a reu del mon.

Puc donar servei de realització de pantalles en el teu esdeveniment, comto amb equipament i personal format per quelsevol situació i en qualsevol part del món

Sobretot amb molt de carinyo, procuro que cada feina en video sigui unica  i que se adapti a les necesitats de cada situació.

Escolto 

Idea creativa

Mi hi poso

Escolto totes les teves idees i inquituts, el plantejament  i la finalitat que li vols donar al teu video. Per la meva part aporto la meva experiencia en produccions similars.

Et presento varies ideas, seguint sempre el criteri principal que haguem concertat.

Un cop tinguem la idea general comencém a treballar comtant amb el millor equip técnic i el material mes adequat per cada produccio.

La edició 

Revisió

Entrega 

Es fa un rimer esborrany de la edició final i se encaixen amb les directrius de estil de la vostra marca, incloent chairons, grafismes, logos, etc.

Un cop acabada la feina, es fa una visualització per decidir si cal fer alguna petita modificació

Un cop acabada la feina, se entrega en tots els formats mes adequats per poderho mostrar en qualsevol circumpstancia.

© JOAN BALDRICH 2023 ALL RIGHTS RESERVED. 

Este sitio web utiliza cookies. Consulta nuestra política de privacidad para obtener más información.